Frigo Bili

063/82 999 49 (non stop)
011/22-77-896 (09 do 16.00)
office @ dubinskopranjeklima.rs

Toplotne pumpe


Vazduh - voda

Vazduh - voda, je najrentabilniji način grejanja u odnosu na druge načine (gas, nafta, struja, pelet). Grejanje se distribuira preko radijatora, podnog ili zidnog razvoda cevi i ventilator konvektora (fancoil uređaja). Takođe se može koristiti i za hlađenje prostora preko ventilator konvektora (fancoil uređaja). Idealni klimatski uslovi u našoj zemlji su podloga za izuzetan učinak rada toplotne pumpe (zime nisu tako hladne sa nekoliko dana ili nedelja, kada je ispod minus 10 stepeni celzijusa, a leto nema mnogo dana iznad plus 38 stepeni.

Toplotne pumpe

Specifičnost toplotnih pumpi je u tome što oko 3/4 energije, odnosno 75% uzima iz vazduha i prenosi u vidu toplotne eenrgije koja greje prostor, a oko 25% električne energije se koristi za pokretanje kompresora i ostalih uređaja u sistemu.
U moderno doba ne dolazi do isključenja i restrikcija električne sturje, pa niste uslovljeni da zavisite od spoljnjih faktora, a što se tiče vazduha, ima ga na pretek i niko nam ne može zabraniti da ga koristimo za grejanje.

Ušteda

Sa toplotnom pumpom ćete smanjiti račune na mesečnom nivou od 3 do 7 puta u odnosu na bilo koji energent. Laka montaža na bilo koji sistem grejanja, a ukoliko već imate postojeći sistem na gas, struju, ugalj, naftu možete ga zadržati i može služiti kao popuna ukoliko stavite mali kapacitet toplotne pumpe.

U ponudi imamo toplotne pumpe: Panasonic, Hitachi, DAIKIN, LG, Midea.

TOPLOTNE PUMPE HITACHI

Toplotne pumpe hitachi
Preuzmite Yutakis80 katalog

TOPLOTNE PUMPE PANASONIC

Toplotne pumpe panasonic
Preuzmite Aquarea katalog

TOPLOTNE PUMPE DAIKIN


Preuzmite katalog Daikin

Jedini mi u Srbiji smo doneli na naše tržište dubinsko pranje klima uređaja, koje se radi specijalnom mašinom koja iz dubine i iz nepristupačnih delova klima uređaja izvlači svu postojeću prašinu, bakterije, buđ i neprijatne mirise bez skidanja klima uređaja sa zida.


Rashladna tehnika

Montaža

U dosadašnjem petnaesetogodišnjem iskustvu u radu sa rashladnom tehnikom kako u inostranstvu, tako i kod nas u zemlji imali smo priliku da montiramo sledeće uređaje ...

Detaljnije »
Popravke

Hitne intervencije

U slučaju da komitent zahteva od nas hitnu intervenciju zbog prestanka rada rashladnog uređaja imamo mogućnost sklapanja ugovora o tehničkom održavanju ...

Detaljnije »
Popravke

Servis klima

Ukoliko imate problem sa funkcionisanjem Vašeg rashladnog klima uređaja i potrebna Vam je popravka, remont ili nabavka novog uređaja, možete nam se obratiti za pomoć ...

Detaljnije »
Popravke

Popravke

Tokom višegodišnjeg iskustva i rada na najrazličitijim rashladnim uređajima, osposobljeni smo da pružamo usluge servisa za širok spektar uređaja.

Detaljnije »